Свидетелства

“Rigenera възстановява хрущялния баланс в колянната става.” (д-р Роберт Халваджиян)

Доц. Ивелина Йорданова направи първата в България процедура с Rigenera при витилиго

На 30 юли 2019 г. доц. д-р Ивелина Йорданова за първи път в България направи процедура с Rigenera за възстановяване на пигмент на кожата при витилиго чрез микроприсадка на пигментни клетки (меланоцити). Доц Йорданова има и опит при лечение на андрогенна алопеция с Rigenera.

За повече информация посетете сайта на д-р Йорданова.

Естествено възстановяване на коса и изглаждане на бръчки: Топ бургаски лекари отвориха кабинет по регенеративна медицина

Д-р Александър Серафимов и д-р Светослав Тодоров откриха кабинет по регенеративна медицина и клетъчна терапия – S.T. Health. Той се намира на втория етаж на ДКЦ „Бургасмед” в ж.к. “Меден рудник” и разполага с апаратура, която е единствена в областта.

„Извършваме процедурите с апаратите Rigenera и Sanakin. За Rigenera вземаме биопсия от меките тъкани, най-често зад ухото, като машината ги раздробява на клетки под 50 микрона. Това всъщност са стволовите клетки, които използваме. Те могат да се смесят с физиологичен разтвор и да се инжектират в увредената тъкан. А за още по-добър ефект, с получения серум по метода Sanakin. За Sanakin се взема кръв от пациента, центрофугира се и се инкубира за 2-3 часа в апарата. Полученият серум е богат на интерлевкини и растежни фактори”, обяснява д-р Серафимов. Той извършва и локалните анестезии на пациентите.

За повече информация вижте ТУК.