05.12.2018

Първа научна среща по регенериране на тъкани по метода на микроприсадките. Представяне на Rigenera в България

Официалното представяне на Ригенера в България беше на 5 декември 2018 г. в град София.  Присъстваха водещи български специалисти по дерматология, ортопедия и пластично-възстановителна хирургия.

Ригенера е иновативна система за регенериране на увредени тъкани чрез метода на микро-присадки. Създателят на тази иновативна технология д-р Антонио Грациано, Изпълнителен директор на Human Brain Wave (HBW), изнесе основната лекция „Ригенера – революцията на микро-присадките“. След лекцията беше проведена научна дискусия, на която участниците обсъдиха много въпроси от теоретичен и практически  аспект.

Спонсори и организатори на научната среща са Микрон Медикал ООД, ексклузивен дистрибутор на Ригенера в България, и София Бизнес Консултинг Груп ООД, упълномощен представител на HBW в България.

Технологията Ригенера може да намери приложение в различни медицински специалности като хирургия, термична травма, ортопедия и травматология, съдова хирургия, лицево-челюстна хирургия, дерматология, регенеративна медицина и други при лечение на труднозарастващи рани с различна етиология и за регенериране на дермис, хрущялна тъкан, съединителна тъкан, костна тъкан, зъбна пулпа и сърдечен мускул.

Post Types

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • 1 × 4 =